250287548
top of page

Facebook testar ett nyhetsflöde - med en ikon som liknar en raketFacebook har nu i dagarna börjat lägga ut en ny ikon, som kommer upp när du går in i ditt flöde. Det är en ikon som ser ut som en raket, tro det eller ej. Du kan ske redan har sett den?

Många, likt oss, har undrat vad det kan vara. Förklaringen är att Facebook nu går ut och testar ett nytt nyhetsflöde på det här sättet.


Facebook raket

Vad innehåller då den här "raketen"? Jo, enligt TechCrunch så är det här ett alternativt nyhetsflöde med bilder, video och nyheter som du inte följer. Men innehållet är väldigt likt det som du gillar i ditt flöde. Det innebär alltså att det du hittar när du klickar på raketen är det som FB tror att du skulle gilla.

Läs mer utförligt vad TechCrunch skriver om hur dom ser på det här.

 

Awesome media är konsulter inom sociala- och digitala medier för att hjälpa företag att komma framåt med sin digitala strategi.

Vid frågor eller hjälp med ditt företag kontakta oss på hej@awesomemedia.se

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page