250287548
top of page

Workation på Häringe Slott


Igår anlände vi till Häringe Slott för att fördjupa oss i hur man gör Webbkurser och Branding. Det där med Branding gör ju jag också men det är alltid roligt att höra andra prata om det för att få inspiration. Vi hade det grymt trevligt när vi satt vid poolen i solstolarna och lyssnade på när Malin och Ulrika berättade om sina företag och kurser. Webbkurser är något som jag har funderat på att sätta upp under en lång tid så nu är det dags att börja fundera på hur jag ska lägga upp det bara. Strategi, struktur och utseende. Jag längtar efter att få sätta tänderna i det. Häringe Slott är en helt underbar plats att ha konferens på. Det finns pool, restaurang med underbar mat, härlig omgivning, bra personal...och spöken. Ja, om man fick tro på personalen så spökade det verkligen i ett av rummen på ovanvåningen av slottet. Jag som är en skeptiker tyckte det kändes lite löjligt. Men de i gruppen som trodde Den här kick-offen var välbehövlig för mig efter en jobbig vår och det var precis det här som jag behövde. Gemenskap, företagande, avkoppling, god mat och att bara få vara.

Be Awesome!

/Ulrika

Awesome media jobbar som digital marknadsförare och virtuell assistent med inriktning mot sociala och digitala medier. Vill du som företagare höra mer om hur jag kan hjälpa dig? Kontakta mig på, hej@awesomemedia.se

9 visningar0 kommentarer
bottom of page