250287548
top of page

Checklista för Instagram - för daglig engagemang


Skulle du behöva ha en checklista för Instagram där du kan bli påmind om vilken sorts engagemang du bör göra varje dag? Du kan tänka att om 50% av din Instagram-strategi handlar om att skapa innehåll och att dela så bör de andra 50% handla om engagemang. ⁣

Det är ju så att du kan skriva det bästa innehållet i världen men om du inte interagerar med andra och får ut din content så kommer det inte spela någon roll. Därför är engagemang superviktigt!


Du skulle kunna tänka på Instagram som ett mingel. På ett mingel står du inte bara i ett hörn och undviker att starta nya konversationer. Du kommer ju heller inte ignorera andra om de kommer fram till dig för att prata. Det är så viktigt att du vågar prata med dina följare och gå in till dom och prata med dom på deras plattform eller i DM.


Det är viktigt för Instagram-alogitmen att känna av att du faktiskt bryr dig om dina följare och pratar med dom. Inte nog med det utan dina följare kommer även både känna att du ser dom och att du hör dom.

Har du en daglig checklista för hur du ska interagera med dina följare varje dag på Instagram?

⁣Inte! Då kommer du få en checklista från mig här:Be awesome!

/Ulrika
 


Ulrika Andersson heter jag och jag jobbar som digital marknadsförare och virtuell assistent med inriktning mot sociala och digitala medier. Mitt företag heter Awesome media och jag har drivit det i snart 4 år. Jag har dock jobbat med marknadsföring sedan 1999.


Du kan kolla in mina olika tjänster på min hemsida eller så kan du boka in ett gratis 30 minuter samtal, där vi pratar mer om hur jag skulle kunna dig framåt i din marknadsföring.


Självklart binder du dig inte till något om du har ett samtal med mig utan du kommer få en offert efter vårt samtal för hur jag skulle kunna hjälpa dig. Det enda du kommer "förlora" på ett samtal med mig är 30 min av din tid. Det du kommer "vinna" är att du kommer kunna få mer tid över till det DU är bäst på och låta mig gör det andra, om du väljer att jobba med mig.

Vill du som företagare höra mer om hur jag kan hjälpa er? Kontakta mig på hej@awesomemedia.se eller läs mer på hemsidan www.awesomemedia.se745 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page