Om Awesome media

Jag som driver Awesome media heter Ulrika Andersson. Jag bor i Skåne, men har mina rötter i Småland. Dock jobbar jag helt online och är därmed även platsoberoende.

 

Jag har en 20 årig karriär bakom mig inom olika sociala medier, webbprojekt, marknadsföring, sökordsoptimering (SEO) och projektledning.

 

Jag anpassar alltid mina kunskaper, idéer och contentförslag efter ert varumärke, era tankar och eventuella strategier. Jag lär mig snabb nya program och system så det är inget som hindrar mig från att sätta mig in i ert företag relativt snabbt.

Jag brinner verkligen för den digitala världen och alla möjligheter den erbjuder. Inte nog med att man når sina kunder utan även alla relationer den skapar, all nytta och inspiration den ger.

För att se mer om vart jag jobbat innan och med vad så kan du besöka min LinkedIn profil. Tveka inte att höra av dig för att se hur jag kan hjälpa dig med din sociala och digitala närvaro!

Awesome media startades 2016 och är ett litet och personligt konsultföretag. Jag vänder mig till er som är entreprenörer, organisationer eller små och medelstora företag som önskar hjälp att nå ut i den digitala världen. 

 

Jag hjälper er som virtuell assistent eller digital marknadsföringskonsult med allt från uppdateringar på hemsidan, sociala medier, socialamediestrategier, olika aktivitetsplaner och mycket mycket mer.

 

Boka tid för att se hur jag kan hjälpa dig och ditt företag att nå ut till din målgrupp.

Är du redo att boosta

ditt varumärke?

Signa upp dig och få tips om sociala medier, design och hemsidor.

Design paket

för ett synligare varumärke

VARUMÄRKE