250287548
top of page
AEnB2Upjfa9yoYzCssJFL0fDV_cC2A8--4Cwma_xQ8nZ6jxg8TNt5kbj1vPEzglATEgXHJ9NhaV_hi_gzdy4z1Comv
Om Awesome Media

Effektiv webbdesign & smart marknadsföring

Awesome media startades 2016 och är ett litet och personligt konsultföretag. Jag vänder mig till er som är entreprenörer, organisationer eller små och medelstora företag som önskar hjälp att nå ut i den digitala världen. 

 

Jag hjälper er som virtuell assistent eller digital marknadsföringskonsult med allt från webbutveckling, analog och digital marknadsföring, SEO, sociala medier, projektledning, strategier, annonsering, grafisk design, varumärkes design och mycket mycket mer.

 

Kontakta mig för att se hur jag kan hjälpa dig och ditt företag att nå ut till din målgrupp.

Ulrika_andersson_sv.jpg

Ulrika Andersson


Marknadsföringskonsult
Ägare och VD

Som marknadsföringskonsult och VD på Awesome Media har jag en gedigen erfarenhet inom marknadsföringsbranschen. Under min snart 30-åriga karriär har jag arbetat både på reklambyråer och inhouse hos både större och mindre företag. jag har jobbat som allt från Marknadschef, Projektledare, Marknadskommunikatör till Marknadsassistent. Mångfalden av branscher har utmanat mig och utvecklat min kreativa sida till att bli den jag är idag. Jag har jobbat både strategiskt och operativt och har ett gott öga för vad just ditt företag kan behöva utveckla framåt.

Mitt fokus ligger på att hjälpa er med en bred palett av tjänster för att optimera er marknadsföring inom sociala medier, webbutveckling, digital marknadsföring, traditionell marknadsföring, sökordsoptimering (SEO) och projektledning.

Det bästa med mitt arfbete är att jag alltid anpassar mina kunskaper, idéer och innehåll efter ert varumärke, era visioner och eventuella strategier. Jag är snabb på att lära mig nya program och system, så inget hindrar mig från att snabbt sätta mig in i ert företag och leverera resultat.

Låt oss tillsammans skapa en framgångsrik marknadsföringsstrategi som drar in fler kunder till dig och ditt företag.

  • Telegram
  • LinkedIn

KONTAKTA MIG

fyll i formuläret så återkommer jag

Tack för att du kontaktar mig. Jag återkommer till dig så snart jag kan. /Ulrika, Awesome media

bottom of page