250287548
top of page
AEnB2Upjfa9yoYzCssJFL0fDV_cC2A8--4Cwma_xQ8nZ6jxg8TNt5kbj1vPEzglATEgXHJ9NhaV_hi_gzdy4z1Comv

Om Awesome media

Awesome media startades 2016 och är ett litet och personligt konsultföretag. Vi vänder oss till er som är entreprenörer, organisationer eller små och medelstora företag som önskar hjälp att nå ut i den digitala världen. 

 

Vi hjälper er som virtuell assistent eller digital marknadsföringskonsult med allt från uppdateringar på hemsidan, sociala medier, socialamedie strategier, annonsering, grafisk design, varumärkes design och mycket mycket mer.

 

Boka tid för att se hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå ut till din målgrupp.

Ulrika Andersson Awesome media

Ulrika Andersson


Digital marknadsföringskonsult
Ägare och VD

Jag har en över 20 årig karriär bakom mig inom olika delar av marknadsförings branschen. Jag har jobbat på både reklambyrå och inhouse för både större och mindre företag.

Jag hjälper er med allt från sociala medier, webbprojekt, digital marknadsföring, traditionell marknadsföring, sökordsoptimering (SEO) och projektledning.

 

Jag anpassar alltid mina kunskaper, idéer och content efter ert varumärke, era tankar och eventuella strategier. Jag lär mig snabb nya program och system - inget hindrar mig från att sätta mig in i ert företag relativt snabbt.

  • LinkedIn
Alexander Andersson Awesome media

Alexander Andersson


Digital marknadsföringsassistent

Jag jobbar här på Awesome media som Digital marknadsföringsassistent, med inriktning mot sociala och digitala medier.

Jag är grafiskt lagd och har ett gott öga för design och bildhantering. Du kan komma i kontakt med mig om du önskar att få hjälp med olika grafiska saker. Det kan handla om logo, visitkort, flyers, hemsida, nyhetsbrev sociala medier mm.

Kontakta mig här:

awesomemedia.se@gmail.com

  • LinkedIn

Design paket

för ett synligare varumärke

VARUMÄRKE

bottom of page