250287548
top of page

3 anledningar till att skaffa en ny hemsida 2017


Att nå ut i den vida världen med sina budskap och tjänster är inte lätt. Det finns otroliga mängder med digitala plattformar att finnas på och även analoga ställen att synas på. Varför ska man då som företag lägga de tusenlappar och tiden på att bygga om sin hemsida nu under 2017? Det finns 3 anledningar tycker vi, som är väldigt viktiga om du ska vara med och fightas bland dina konkurrenter.

1. Mobilanpassning - mobile first

Som privatperson i dag så använder du mestadels din mobil när du googlar. Google har gått ut med att det är bevisat att fler googlar på mobil är på desktop. Där har du en stor anledning till att skaffa en nyare hemsida, som är mobilanpassad. Om du inte har en mobilanpassad hemsida så "straffar" google de företag och för dessa längre ner i sökresultatet.


Mobilanpassa - mobile first

2. Content & struktur

Texterna på sin hemsida är väldigt viktiga! Pratar du om det du ska prata om på din hemsida? Hittar kunderna det dom letar efter? Pratar texten på sidan med överskriften och visar du bilder som är relevanta för ditt innehåll på sidan? Frågorna är många men ack så viktiga.

Allt det här spelar roll när du senare bestämmer dig för att vara med och annonsera på google. Om inte sidan pratar om det du sätter upp i din annons att du vill prata om så kommer inte din annons att prioriteras av google. Dels så om du skulle synas så kostar det dig betydligt mer för varje klick om annonsen inte är genomtänkt.


3. Ett enkelt publiceringsverktyg

Sitter du och ditt företag på en gammal hemsida så kan det vara det krångligaste som finns att bara uppdatera en text, byta en bild eller lägga till en länk.

Publiceringsverktygen förr mot hur dom är idag är milslång skillnad på. Att kunna gå in och göra en uppdatering som inte tar några tider gör både att du som företagare tycker det är roligare att uppdatera din site men även tycker google om när den känner av att något händer på siten och då vill den lyfta just er sida högre i sökresultatet.


hemsida 2017

Lär mer om hur vi kan hjälpa er med en ny hemsida under 2017.

 

Awesome media är konsulter inom sociala- och digitala medier för att hjälpa företag att komma framåt med sin digitala strategi.

Vid frågor eller hjälp med ditt företag kontakta oss på hej@awesomemedia.se

119 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page