250287548
top of page

Att ha varit med i tidningenSå spännande att bli intervjuad av en tidning.

Den nervösa känslan som infinner sig när man ska bli intervjuad. Oväntade frågor, en fotograf som dyker upp i rummet och tar bilder under tiden som man sitter och pratar. MEN också känslan att få prata om sitt företag, sin bebis, som man är stolt över att ha startat upp. Att få berätta om sina fina kunder man har och hur roligt det är att vara sin egen. Att känna sig stolt över att en tidning är intresserad över att göra en intervju med lilla mig.

Idag kom i alla fall slutprodukten av den intervju som jag hade med Kristianstadsbladet. Har ni inloggning till tidningen så kan ni läsa hela intervjun här: http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/virtuell-assistent-ett-yrke-i-tiden/

Om inte så hoppas jag att ni kan se intervjun från den här bilden. :)


Virtuell assistent - Awesome media

Be Awesome!

/Ulrika

Awesome media jobbar som digital marknadsförare och virtuell assistent med inriktning mot sociala och digitala medier. Vill du som företagare höra mer om hur jag kan hjälpa er? Kontakta mig på, hej@awesomemedia.se

11 visningar0 kommentarer
bottom of page