Gratis program till sociala medier


Vi har fått till oss är att ni vill veta mer om vilka program som vi mestadels jobbar med gällande sociala medier.

Vi har några olika program som vi använder dagligen i olika medier, beroende på vad vi gör just den dagen. Här kommer vår lista på våra mesta användbara program för sociala medier.


Publicering av inlägg

Hootsuite - Det här programmet har du säkert hört talas om, eller kanske använder du det redan idag? Det är ett väldigt enkelt program där du först kopplar dina sociala medier till programmet, sen lägger du upp de inlägg (bild och text) i Hootsuite. Du berättar sedan när du vill att inläggen ska publiceras (schemalägger) och sedan så får du en ping om när du ska lägga sista handen på publiceringen. Smidigt, gratis och väldigt enkelt! Det finns även ett liknande program som heter Buffer och det fungerar ungefär liknande som Hootsuite.

Publicera och kommentar Instagram inlägg på datorn

Grids är ett relativt nytt app för oss och den finns även som gratis version. Vi har dock valt att använda betalversionen, då vi ville kunna publicera och kommentar Instagram inlägg på datorn. Hur smidigt som helst och du kan både publicera inlägg till ditt flöde och till din story genom appen.


Program som ger det lilla extra

Bit.ly - Med hjälp av Bit.ly kan du korta ner dina länkar när du använder sociala medier.

Hashtagify.me - Det här programmet hjälper dig att hitta de bästa hashtags för just ditt varumärke. Allt för att du ska kunna öka medvetenheten kring ditt företag.


Skapa ett snyggt yttre

Canva - Vill du göra vid dina bilder lite snabbt och enkelt i mobil eller på datorn så passar Canva bra till det. Det är enkelt och snabbt att både lära sig och använda.

Awesome media är konsulter inom sociala- och digitala medier för att hjälpa företag att komma framåt med sin digitala strategi.

Vid frågor eller hjälp med ditt företag kontakta oss på hej@awesomemedia.se

#socialamedier #gratisprogram #gratis #2017 #hootsuite #canva #grids #bity #hashtagifyme #awesomemedia #instagram #publicerainlägg

52 visningar

Awesome media - 
 Digital marknadsföringskonsult och Virtuell assistent inom sociala medier

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Mail: hej@awesomemedia.se

Telefon: 0708-323334

Awesome media

Besöksadress: Stridsvagnsvägen 14, 291 39 Kristianstad

Godkänd för F-skatt

©Awesome media 2020 - webbdesign av Awesome media