250287548
top of page

Att ha varit med i en podcast


Yippi! Nu är inspelningen äntligen ute!

För någon vecka sedan fick jag erbjudande om att få vara med i Entreprenörslivs podd och det var inte så svårt att tacka ja till ett sådant erbjudande. En ny och rolig sak som jag faktiskt inte gjort innan. Det blev en spännande upplevelse där jag blev intervjuad av Kicki Westerberg, Ekonomisk PT, och Patricia Erlandson, Glazyr Consultning och Glazyr Digital Academy, som med sina erfarenheter kring entreprenörsskap gjorde det till en rolig timma där vi tillsammans benade ner vad jag egentligen gör som virtuell assistent.

Tillsammans har Kicki och Patricia startat upp Entreprenörsliv där de intresserar sig för vad som döljer sig under ytan hos en entreprenör. När jag har suttit och lyssnat på alla de poddar som de spelat in tidigare så var det inte alls så svårt att känna förtroende direkt för att dom skulle göra vår intervju hur bra som helst.

Vill ni lyssna på podcasten hittar ni den på iTunes, Podcaster eller här på Entreprenörslivs hemsida.


Awesome media jobbar som virtuell assistent med inriktning mot sociala och digitala medier. Vill du som företagare höra mer om hur jag kan hjälpa er? Hör av dig till mig, hej@awesomemedia.se

62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page