Awesome media pratar om sociala medier på Högskolan i Kristianstad


Den här förmiddagen besökte jag, Ulrika, Högskolan i Kristianstad. Jag hade fått en inbjudan till att prata för ett gäng med färska förstaårs elever på Ekonomiprogrammet.

Dagens besök handlade om mig som egenföretagare och även om sociala medier för företagare.

Att få komma dit och prata om det som jag brinner mest för var en väldigt rolig grej. Jag har inte hållit föreläsningar för en så stor grupp innan och det här var en välfylld föreläsningssal. Pirrigt men peppande och grymt kul!


Bild: Lånad från Högskolan Kristianstad

Be Awesome!

/Ulrika

Awesome media jobbar som digital marknadsförare, social media manager och virtuell assistent med inriktning mot sociala och digitala medier. Vill du som företagare veta mer om hur jag kan hjälpa dig? Kontakta mig på, hej@awesomemedia.se

www.awesomemedia.se

#socialamedier #högskolankristianstad #föreläsning #gästföreläsare

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Awesome media - Digital marknadsföring
Digital marknadsföringskonsult och Virtuell assistent inom sociala medier

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Mail: hej@awesomemedia.se

Telefon: 0708-323334


Godkänd för F-skatt

©Awesome media 2016-2021
- webbdesign av Awesome media