250287548
top of page

Lägg till din plats på Instagram


Lägg till din plats i varje inlägg du gör på Instagram. Det är en av de saker man oftast glömmer bort att göra i sina inlägg.

Varför är det bra att tagga sina inlägg med sin plats?

1. Det genererar mer trafik till din profil.

2. Du ses av andra användare än de som redan följer dig.

3. Du får fler användare som följer ditt konto.


Lägg till plats - Awesome media

Hur ska jag tänka när jag lägger till min plats i mitt inlägg?

Beroende på vad du delar i ditt inlägg, använd den plats som ger mest mening för inlägget.

Vill du synas i staden du befinner dig i? Vill du synas på företagets plats där du befinner dig? Vem/vilka vill du nå ut till?

Exempel: Om du är på ett evenemang så använder du händelseplatsen som brukar dyka upp för själva evenemanget. Då visar du ditt inlägg för andra när besökare eller de som är intresserade av evenemanget söker på händelsen/händelseplatsen.

Du kan märka vilken plats som helst - så om du har ett fik och vill locka till dig flera kunder så kan du använda en geotag (plats/gata) för att visa vart du ligger för att locka till dig de som befinner sig på gatan. Eller så använder du ditt eget företag och adress. Se vilka platser dom dyker upp, lägg till olika och se vilka som ger bäst utfall.

Brukar du lägga till en plats för ditt inlägg?

Be Awesome!

/Ulrika

Awesome media jobbar som digital marknadsförare, social media manager och virtuell assistent med inriktning mot sociala och digitala medier. Vill du som företagare veta mer om hur jag kan hjälpa dig? Kontakta mig på, hej@awesomemedia.se

4 203 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page