Spara och sortera inlägg på Instagram


Visste du att du kan spara inlägg som du gillar och skulle vilja se igen på Instagram? Det här är en toppen funktion som gör att du slipper ta skärmdumpar för att komma ihåg ett bra och intressant inlägg.

Så här gör du:

1. Gå in på instagram och ditt flöde. När du hittar ett inlägg du gillar så klickar du på det lilla bokmärket, en symbol du hittar nedanför bilden till höger.


Spara inlägg på Instagram

2. När du har sparat ditt inlägg så läggs det under din profil, och det är bara du som kommer åt det du har sparat. Klicka på din profilbild nere till höger för att komma till din profilsida.


Spara inlägg på Instagram

3. Även här klickar du på bokmärket för att komma åt de inlägg som du har sparat.

Vill du titta på inläggen klickar du på bilden och för att radera inläggen "bockar du ur" bokmärket och då försvinner just det inlägget från de sparade inläggen.


NYHET!

Från och med veckan den 17 april så kommer man även kunna sortera upp sina sparade inlägg i samling/mappar.

Istället för att bara klicka på bokmärket så håller du fingret på symbolen några sekunder och då kan du välja att spara inlägget i en ny mapp eller i en befintlig.

Du kan även sortera in de inlägg som du redan har sparat i olika mappar.

Här kan du läsa mer om hur man sorterar och sparar sina inlägg i kategorier/mappar, https://help.instagram.com/274531543007118

Lycka till med att spara inläggen smart!

Awesome media är konsulter inom sociala- och digitala medier för att hjälpa företag att komma framåt med sin digitala strategi.

Vid frågor eller hjälp med ditt företag kontakta oss på hej@awesomemedia.se

#sparainläggpåinstagram #instagram #sparainlägg #sparainlägginstagram #instagramspara #sorterainläggpåinstagram #sorterainstagraminlägg #virtuellassistent

1373 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla