250287548
top of page

Spara och sortera inlägg på Instagram


Visste du att du kan spara inlägg som du gillar och skulle vilja se igen på Instagram? Det här är en toppen funktion som gör att du slipper ta skärmdumpar för att komma ihåg ett bra och intressant inlägg.

Så här gör du:

1. Gå in på instagram och ditt flöde. När du hittar ett inlägg du gillar så klickar du på det lilla bokmärket, en symbol du hittar nedanför bilden till höger.


Spara inlägg på Instagram

2. När du har sparat ditt inlägg så läggs det under din profil, och det är bara du som kommer åt det du har sparat. Klicka på din profilbild nere till höger för att komma till din profilsida.


Spara inlägg på Instagram

3. Även här klickar du på bokmärket för att komma åt de inlägg som du har sparat.

Vill du titta på inläggen klickar du på bilden och för att radera inläggen "bockar du ur" bokmärket och då försvinner just det inlägget från de sparade inläggen.


NYHET!

Från och med veckan den 17 april så kommer man även kunna sortera upp sina sparade inlägg i samling/mappar.

Istället för att bara klicka på bokmärket så håller du fingret på symbolen några sekunder och då kan du välja att spara inlägget i en ny mapp eller i en befintlig.

Du kan även sortera in de inlägg som du redan har sparat i olika mappar.

Här kan du läsa mer om hur man sorterar och sparar sina inlägg i kategorier/mappar, https://help.instagram.com/274531543007118

Lycka till med att spara inläggen smart!
 

Ulrika Andersson heter jag och jag jobbar som digital marknadsförare och virtuell assistent med inriktning mot sociala och digitala medier. Mitt företag heter Awesome media och jag har drivit det i snart 5 år. Jag har dock jobbat med marknadsföring sedan 1999.


Du kan kolla in mina olika tjänster på min hemsida eller så kan du boka in ett gratis 30 minuter samtal, där vi pratar mer om hur jag skulle kunna dig framåt i din marknadsföring.


Självklart binder du dig inte till något om du har ett samtal med mig utan du kommer få en offert efter vårt samtal med tankar om hur jag skulle kunna hjälpa dig. Det enda du kommer "förlora" på ett samtal med mig är 30 min av din tid. Det du kommer "vinna" är att du kommer kunna få mer tid över till det DU är bäst på och låta mig gör det andra, om du väljer att jobba med mig.


Vill du som företagare höra mer om hur jag kan hjälpa er? Kontakta mig på hej@awesomemedia.se eller läs mer på hemsidan www.awesomemedia.se

6 082 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page