250287548
top of page

God Jul!God jul - Awesome media

Jag vill passa på att önska er en God Jul!

Vilket fantastiskt år det har varit. Jag startade upp Awesome media för ett år sedan och har sedan dess gått över från att ha det som en "sidan av" verksamhet till att driva företaget på heltid sedan Juli i år.

Jag vill tacka alla mina kunder för förtroendet jag har fått att hjälpa er med er digitala marknadsföring och för att få vara ert bollplank gällande hemsida och kampanjer ni startar upp.

Jag har ett så roligt jobb och känner verkligen att jag blir så glad när jag tänker på att jag får göra det jag älskar - att få hålla på sociala medier och med digital marknadsföring i alla lägen.

God Jul och god fortsättning!

Be Awesome!

/Ulrika

Awesome media jobbar som digital marknadsförare och virtuell assistent med inriktning mot sociala och digitala medier. Vill du som företagare höra mer om hur jag kan hjälpa er? Kontakta mig på, hej@awesomemedia.se

80 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page