Ta hand om dig själv!

Det viktigaste du kan göra för ditt företag är att ta hand om dig själv, eller hur?

⁣⁣

När du är upptagen med en lång att-göra-lista och arbetar hela tiden och ger all din energi till andra så glömmer man lätt att få tid till egentid och nöje. Om du inte ser upp så kommer du att bränna ut dig och då har du ingenting kvar för någon. Inte för dig, dina nära och kära eller ditt företag! ⁣⁣⁣

Ta kontroll⁣!

Gör tid för dig själv under dagen och veckan för att ta hand om dig själv. För att fundera på vart du vill komma med dig själv och ev. företaget. Mår du bra så mår företaget bra. Om du grubblar så kommer företaget att lida.

⁣⁣

Gällande egentid så kan det kan vara så enkelt som att börja med en morgon- eller kvällsritual, ta en promenad, ta ett bad i badkaret, ta en tupplur eller kanske meditera.⁣ Varför inte sitta och läsa en bok eller lyssna på en podd?!

⁣⁣

Ibland börjar jag min dag med att skriva 3-5 saker som jag är tacksam för - det ger mig ett positivt och produktivt tankesätt. Är det något som du själv har tänkt på att göra eller gör?

⁣⁣

När du lägger till små handlingar av tacksamhet + fokus på dig själv under din dag, kommer du att ha mer glädje, mer kreativitet + mer inspiration över till att kunna vara en glad och positivt människa. Det kommer göra dig till en bättre människa och en bättre affärskvinna.⁣⁣⁣⁣

Alla behöver egentid - även du!

Istället för att lägga ner tid på Sociala medier - fokusera på att lägga tid på att göra sånt som du tycket är kul och givande istället. Sociala medier kommer in i vårt liv på ett eller annat sätt i alla fall.


Ta hand om dig och be Awesome!

⁣⁣