5 tips för din organiska Instagram strategi


Instagram är den plattform som ökar mest av de populära sociala medier som vi finns på. Här kommer jag ge dig 5 tips för din organiska Instagram strategi 2019.

Att ha ett tänkt, en strategi med det du gör i dina olika plattformar gör att du kan dra nytta av din strategi. Det gör också att du kanske kan slippa betala allt för mycket i marknadsföringspengar utan se till att du kommer ut mer i det organiska söket och visningarna. Men då behöver du själv jobba lite.


1. Byt namn på Instagram för att ta del av SEO söket

Med det menar jag att man kan lägga till en del till sitt Instagram namn för att enklare visas i det organiska söket.

Om vi tar mig som exempel. Jag heter Awesome media på Instagram och genom att lägga till Awesome media ⎮ Digital byrå i mitt Instagram namn så kommer jag att synas för alla de som direkt går in och söker på Digital byrå.2. Skriv texter som konverterar bra

Det viktigaste på Instagram är att få engagemang på sina Inlägg. Självklart hjälper det ju att ha en snygg bild så att dina följare stannar upp för att se bilden men du vill ju även att de ska interagera med dig genom att föra en dialog med dig.

Låt dina kunder upptäcka att du är den de bör anl